Recept a složky na Whisky Bourbon 100L

U209

produkt = Nový ; jakost = 1; záruka = 24 měsíců; doprava = Kurýr GLS dobírka

MEGA AKCE - Doprava ZDARMA !!! Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! do 24 hodin!

Více informací

Dodací lhůta od 2 do 5 dnů

1 925 Kč

Namísto 2 375 Kč

1 925 Kč za 1 kus; MEGA AKCE ! Doprava Česká Republika 200Kč Doprava Slovenská Republika cca 12€ Zásilku Vám doručí Kurýr GLS na dobírku na Slovensku zaplatíte v €

Přidat na seznam přání

Platba při převzetí na dobírku. Při doručení Vaší objednávky zaplatíte doručovateli - Kurýr GLS - hotově.
Platba při převzetí na dobírku. Při doručení Vaší objednávky zaplatíte doručovateli - Kurýr GLS - hotově.

Více informací

Recept a Složky na Whisky Bourbon 100L.

Cena zahrnuje:

Složky:

kukuřičná mouka
NEJLEPŠÍ KVALITA 25 kg

Kukuřičná mouka KVALITA 25 kg Whisky Bourbon

Slad  ječmeny UZENÝ RAŠELINOU
Viking Malt 4kg

Slad  ječmeny UZENÝ RAŠELINOU Viking Malt 4kg

Lihovarné TURBO kvasnice Whisky Bourbon 4ks

Lihovarné TURBO kvasnice Whisky Bourbon

Sacharizující ENZYME Whisky Bourbon 1ks

Sacharizující ENZYME Whisky Bourbon 1ks

Zkapalňovací enzym ALFAAMYLAZA Whisky Bourbon 1ks

Zkapalňovací enzym ALFAAMYLAZA Whisky Bourbon

INDIKÁTOR Ukazatel pH 1-14
proužky litmus 80 ks. Měření pH 1ks

INDIKÁTOR Ukazatel pH 1-14 proužky litmus 80 ks. Měření pH

Recept:

Bourbon/Whisky pro (100L kvasu)

Složení:

  • 20 kg kukuřičné mouky
  • 4 kg destilačních sladů
  • 2 ks Alcotec Whisky Yeast Single Strain lihovarské kvasnice
  • zkapalňovací enzym
  • sacharizující enzym
  • 72 litrů vody

Postup:

  • Ohřejte vodu na teplotu max 75°C, přidejte kukuřičnou mouku a zkapalňující enzym, míchejte neustále.
  • Ohřejte na teplotu 95°C po 10 minutách v 95°C uhasit plamen, a přestat míchat.
  • Následně po dosáhnuti teploty 62°C
  • Přidejte sacharizující enzym, drcený slad ječmenný dobře promíchejte, a udržte vše při této teplotě po dobu 3 hodin.
  • Nyní musíte odfiltrovat mladinu, nalijte do druhého kontejneru přes gázu nebo hadřík k oddělení usazenin.
  • Pak ochladte na 25°C a přidejte kvasinky, a dobře promíchejte.
  • Nechte kvas pracovat v této teplotě 25°C dokud nebude proces dokončen (cca 6 dní). Pak ho destilujte.
  • Konečný produkt nechte projít uhlím z cukrové břízy.
  • Destilat nalíjte do dubového sudu a odložte aby dozrál a stál se ušlechtilým.

Pro znalce skutečné whisky, bourbon

Obsah balení

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Recept a složky na Whisky Bourbon 100L

Recept a složky na Whisky Bourbon 100L

MEGA AKCE - Doprava ZDARMA !!! Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! do 24 hodin!